Podzim ve znamení zvěřiny a zabíjaček
Podzim je na mnoha místech v České republice spojován také s pravidelnými hony či domácími zabíjačkami. Mnoha restauracemi i domácnostmi tak provoní zvěřinové guláše, nejrůznější druhy ragú, pečení bažanti nebo úžasné jitrničky, jelítka a tlačenky. Ke správnému gastronomickému zážitku ale potřebujete vhodné koření!
Zvěřina pro multifunkční vybavení
Koření na zvěřinu nabízí prakticky neomezené použití v teplé i studené kuchyni. Hodí se totiž pro dochucení zvěřinových gulášů, různých pečených divokých mas nebo třeba do paštik. Koření je tvořeno známými druhy divokého koření i směsí bylinek, která dodá pokrmům ze zvěřiny jejich specifickou chuť, které nikdo neodolá. Uspořádejte si malé zvěřinové hody také u vás doma!
Jitrnice, jelítka se zabijačkovým kořením
Domácí zabíjačkové speciality jsou tolik typické pro podzimní dny. Voňavé jitrničky, tlačenky, ovary nebo dozlatova uškvařené škvarky nenechají chladným žádného milovníka masa. Aby se vše povedlo na jedničku, po ruce byste měli mít připravené zabijačkové koření. To je vhodné pro dochucení všech zabijačkových specialit, na které si jen vzpomenete. Koření neobsahuje žádnou chemii, tedy ani glutaman.