Kouřové aroma a vůně pokrmů jako z grilu
Vůni kouře a uzených pokrmů docílíme i v kuchyni, kde se netopí dřevem, nebo dřevěným uhlím. Fantastickou chuť a vůni kouře v pokrmech docílíme i správným použitím koření a kořenících přípravků na klasické plotýnce a nebo elektrické troubě.
Kouřová sůl
Kouřová sůl je perfektní vychytávka v gastronomickém průmyslu, veškeré pokrmy dochucené kouřovou solí chytnou krásnou patinu a šmak po kouři, ať už připravujete pokrmy na elektrickém, nebo plynovém spotřebiči. Jedinou změnou v dosavadním návyku vaření, je použít na závěr k dochucení kouřovou sůl. Kouřová sůl vám zaručí výborný gastronomický zážitek, kterým můžete dochutit veškerá restovaná masa i zeleninu, které připravíte v klidu na pánvi, grilu nebo v běžném hrnci.
Uzená paprika
Výborným kořením pro použití v kuchyni je uzená paprika, její použití je naprosto široké a dodává všem pokrmům krásnou červenou barvu a chuť uzeného. Uzená paprika se používá při přípravě pokrmů všude tam, kde jste zvyklí, jenomže dodá přidáním do pokrmů krásnou kouřovou a uzenou vůni, která vás dostane. Přidáním uzené papriky do vašeho guláše, získáte vyšší level pokrmů a budete všude za hvězdu kuchyně. Skvěle se vám podaří dochutit i různé pomazánky nebo dipy.