Chutné ryby na grilu
Pod grilováním si spousta lidí představí klobásky, flákoty masa a nějaké to pivko u čmoudícího grilu. Připravit se ovšem dají také výborné grilované ryby! Stačí mít čerstvou sladkovodní nebo mořskou rybu, dobrý recept, a především to správné koření!
Koření na ryby
Jestliže se chcete vrhnout na grilování ryb, můžete využít koření na ryby. Jedná se o speciální směs koření, která je vhodná právě pro ryby na grilu. Výhodou je, že tuto kořenící směs můžete použít jak na sladkovodní ryby, tak i na ryby mořské. Vychutnat si můžete pstruha stejně jako platýse. Vedle grilování je koření na ryby vhodné také do omáček, které společně s rybou můžete podávat.
Jestliže budete grilovat například tuňáka, který se obecně příliš nekoření, můžete směs koření využít do salátu, který k rybě budete podávat jako přílohu. Salát tak získá neodolatelnou chuť i příjemnou vůni. Vedle klasických ryb můžete koření využít také na nejrůznější mořské plody, mezi které se řadí například krevety, mušle a další.
Citronový pepř
Pepř citronový je ideálním kořením na dochucení grilovaných pokrmů. Výhodou je, že jej můžete použít také ke grilování ryb. Už při prvním použití vás nadchne je zajímavá vůně a chuť. Koření je složené převážně z pepře a citronové kůry. Tato kombinace vás doslova uchvátí.
Citronový pepř můžete použít také při přípravě nejrůznějších minutek, hodit se ale může také pro dochucení bílých mas. Nemusíte se ani bát použít koření při přípravě marinády před samotným grilováním či pečením masa. Koření se vám pak odvděčí neobvyklou, a především svěží chutí!