Hořčičné semínko se používá na nakládané okurky, hříbky, čalamády a zelí. Také na rožnící směsi na masa. Způsobuje prokrvení zažívacího traktu, tím urychluje trávení a látkovou výměnu. Doporučuje se při špatné funkci střev, nízké tvorbě žluči. Nehodí se při zánětech žaludku. Používá se i při kornatění cév, proti vysokému krevnímu tlaku. Používá se i v lékařství – placka z rozemleté hořčice s moukou tiší revmatické bolesti.
Přečtěte si více o hořčičném semínku
- Koření a bylinky, které by neměli chybět v žádné kuchyni
- Vhodné koření na uzené, nakládané maso, sýry a zeleninu
- Jak na domácí uzený sýr s kořením?
Vyberte balení a vložte do košíku
Rodinné balení (25 g)
16 Kč
Cena s DPH za balení: 25 g
Cena na stánku:
20 Kč
Dostupnost: Skladem (expedice do 24-48 hodin)
XXL Balení (200 g)
120 Kč
Cena s DPH za balení: 200 g
Cena na stánku:
160 Kč
Dostupnost: Skladem (expedice do 24-48 hodin)
GASTRO Balení (1 kg)
560 Kč
Cena s DPH za balení: 1 kg
Cena na stánku:
800 Kč
Dostupnost: Skladem (expedice do 24-48 hodin)
25 kg Pytel (25 kg)
2 283 Kč
Cena s DPH za balení: 25 kg
Cena na stánku:
Nedostupné
Dostupnost: Máte zájem o toto balení? Kontaktujte nás!
Použití
- Nakládaná zelenina, okurky, papriky, láky a masa
Složení
Hořčičné semínko
Alergeny
Může obsahovat stopy alergenu lepku, sóji, celeru, hořčice, sezamu, vejce a mléka.
Typ koření
Jednodruhové koření celé
Země původu
ČR