S oblibou se užíval také jako pepř, pro svou ostrost. Má velmi silnou, až fenyklo-anýzovou vůni s lehkým nádechem kmínu. Je ostrý a pro jeho charakteristické aroma nesmí chybět v tradičním Kari. Používá se ke kořenění mletých mas, jehněčích kebabů nebo i na vegetariánské pánve.
Římský kmín se hojně využívá hlavně v indické kuchyni a pro jeho ostrost téměř nahradil u nás nenahraditelný pepř jako takový.
Přečtěte si více o římském kmínu a jeho použití:
Vyberte balení a vložte do košíku
Rodinné balení (50 g)
40 Kč
Cena s DPH za balení: 50 g
Cena na stánku:
50 Kč
Dostupnost: Skladem (expedice do 24-48 hodin)
XXL Balení (200 g)
150 Kč
Cena s DPH za balení: 200 g
Cena na stánku:
200 Kč
Dostupnost: Skladem (expedice do 24-48 hodin)
GASTRO Balení (1 kg)
700 Kč
Cena s DPH za balení: 1 kg
Cena na stánku:
1 000 Kč
Dostupnost: Skladem (expedice do 24-48 hodin)
25 kg Pytel (25 kg)
5 321 Kč
Cena s DPH za balení: 25 kg
Cena na stánku:
Nedostupné
Dostupnost: Máte zájem o toto balení? Kontaktujte nás!
Použití
- Indická kuchyně
- Do mletých mas, kebabů, salámů a klobás
- Polévky a dipy
Složení
Kmín římský
Alergeny
Může obsahovat stopy alergenu lepku, sóji, celeru, hořčice, sezamu, vejce a mléka.
Typ koření
Jednodruhové koření celé
Země původu
ČR