Hřebíček je velice aromatické koření, které se používá například při přípravě kořenících směsí na perník, kari a také garam masala. Má antiseptické účinky a používá se hojně ve stomatologii. Je také součástí známých likéru (becherovka, fernet) a používá se jak do sladkých jídel tak i pod divoká masa a do zavařenin. Hřebíček nikdy nesmí chybět ve svařáku a je součástí indického čaje Yogi Masala.
Přečtěte si více informací o hřebíčku a jeho použití:
- Dýňová úroda a co s ní - díl první
- Dýňová úroda a co s ní - díl druhý
- Medové perníčky od naší Lenky
- Koření na sladké a dezerty
Vyberte balení a vložte do košíku
Rodinné balení (25 g)
44 Kč
Cena s DPH za balení: 25 g
Cena na stánku:
55 Kč
Dostupnost: Skladem (expedice do 24-48 hodin)
XXL Balení (200 g)
330 Kč
Cena s DPH za balení: 200 g
Cena na stánku:
440 Kč
Dostupnost: Skladem (expedice do 24-48 hodin)
GASTRO Balení (1 kg)
1 540 Kč
Cena s DPH za balení: 1 kg
Cena na stánku:
2 200 Kč
Dostupnost: Skladem (expedice do 24-48 hodin)
25 kg Pytel (25 kg)
13 393 Kč
Cena s DPH za balení: 25 kg
Cena na stánku:
Nedostupné
Dostupnost: Máte zájem o toto balení? Kontaktujte nás!
Použití
- Do zavařenin, čajů a jiných především horkých nápojů
- Součást sladkých těst a ozdob, divoká masa a omáčky
Složení
Hřebíček celý
Alergeny
Může obsahovat stopy alergenu lepku, sóji, celeru, hořčice, sezamu, vejce a mléka.
Typ koření
Jednodruhové koření celé
Země původu
Madagaskar