Badyán pochází z asie a často se používá v asijské kuchyni a do sladkých jídel. U nás se přidává do pečení (perník) ,ale i do omáček a pod maso. Hospodyňky jej přidávají do kompotů nebo jako ozdobu. Velice příhodně působí na trávicí soustavu a má příjemné anýzové aroma. Je také nedílnou součástí některých čajových směsí a koření na svařák!
Přečtěte si více o badyánu a jeho použití:
- Recept na horký punč bez cukru a svařák s medem od našeho Ajťáka
- Dýňová úroda a co s ní - díl druhý
- Koření do čaje a do kávy
Vyberte balení a vložte do košíku
Rodinné balení (25 g)
40 Kč
Cena s DPH za balení: 25 g
Cena na stánku:
50 Kč
Dostupnost: Skladem (expedice do 24-48 hodin)
XXL Balení (200 g)
300 Kč
Cena s DPH za balení: 200 g
Cena na stánku:
400 Kč
Dostupnost: Skladem (expedice do 24-48 hodin)
GASTRO Balení (1 kg)
1 400 Kč
Cena s DPH za balení: 1 kg
Cena na stánku:
2 000 Kč
Dostupnost: Skladem (expedice do 24-48 hodin)
25 kg Pytel (25 kg)
11 358 Kč
Cena s DPH za balení: 25 kg
Cena na stánku:
Nedostupné
Dostupnost: Máte zájem o toto balení? Kontaktujte nás!
Použití
- Čaje a čajové směsi, svařák a jiné nápoje
- Maso, zavařeniny, sladké i slané pečivo
Složení
Badyán celý
Alergeny
Může obsahovat stopy alergenu lepku, sóji, celeru, hořčice, sezamu, vejce a mléka.
Typ koření
Jednodruhové koření celé
Země původu
ČR