Kmín celý, se využívá k hodně tučným nebo těžce stravitelným jídlům: ke kořenění brambor a pokrmů z nich a do zelí či kapusty, polévek a omáček, k rybám, při pečení masa, do pomazánek i ke konzervaci. Nelze jej opomenout ani při výrobě chleba a pečiva. Hodí se dokonce i k přípravě sladkostí. Používá se i při výrobě likérů (kmínka a bylinné likéry)
Přečtěte si více o kmínu a jeho použití:
- Domácí grilovací koření
- Domácí sekaná pečeně
- Koření a bylinky, které by neměli chybět v žádné kuchyni
- Vhodné koření na uzené, nakládané maso, sýry a zeleninu
Vyberte balení a vložte do košíku
Rodinné balení (50 g)
24 Kč
Cena s DPH za balení: 50 g
Cena na stánku:
30 Kč
Dostupnost: Skladem (expedice do 24-48 hodin)
XXL Balení (200 g)
90 Kč
Cena s DPH za balení: 200 g
Cena na stánku:
120 Kč
Dostupnost: Skladem (expedice do 24-48 hodin)
GASTRO Balení (1 kg)
420 Kč
Cena s DPH za balení: 1 kg
Cena na stánku:
600 Kč
Dostupnost: Skladem (expedice do 24-48 hodin)
25 kg Pytel (25 kg)
2 503 Kč
Cena s DPH za balení: 25 kg
Cena na stánku:
Nedostupné
Dostupnost: Máte zájem o toto balení? Kontaktujte nás!
Použití
- Masa, tučné pečeně, nakládáná zelenina, maso
- Vařené brambory nebo květák
Složení
Kmín celý
Alergeny
Může obsahovat stopy alergenu lepku, sóji, celeru, hořčice, sezamu, vejce a mléka.
Typ koření
Jednodruhové koření celé
Země původu
ČR