Koření na čínu a asijskou kuchyň
Nasi goreng je směs koření Japonské a Thajské kuchyně. Obsahuje předsmaženou cibulku a její použití se týká hlavně při úpravě ryb a všech bílých mas.
Jedná se o pikantní směs koření. Vhodné především k přípravě smažené rýže a nudlí se zeleninou a kuřecím masem.
Více informací o koření Nasi Goreng a jeho použití:
Vyberte balení a vložte do košíku
Rodinné balení (50 g)
36 Kč
Cena s DPH za balení: 50 g
Cena na stánku:
45 Kč
Dostupnost: Skladem (expedice do 24-48 hodin)
XXL Balení (200 g)
135 Kč
Cena s DPH za balení: 200 g
Cena na stánku:
180 Kč
Dostupnost: Skladem (expedice do 24-48 hodin)
GASTRO Balení (1 kg)
630 Kč
Cena s DPH za balení: 1 kg
Cena na stánku:
900 Kč
Dostupnost: Skladem (expedice do 24-48 hodin)
25 kg Pytel (25 kg)
5 005 Kč
Cena s DPH za balení: 25 kg
Cena na stánku:
Nedostupné
Dostupnost: Máte zájem o toto balení? Kontaktujte nás!
Použití
- Asijská i Japonská kuchyně
- Dochucení těstovin, rýže
- Restovaní, minutky, bílá masa a ryby
Složení
Sůl max. 10 %, smažená cibule, kari, sladká paprika, česnek, E621, kurkuma, chilli, cukr
Alergeny
Může obsahovat stopy alergenu lepku, sóji, celeru, hořčice, sezamu, vejce a mléka.
Typ koření
Sypký kořenící přípravek
Země původu
ČR