Malé kuličky jalovce se používají především v při výrobě jídel ze zvěřiny (divočak, muflon, zajíc, jelen), jako koření pro pozdvižení chuti divokého masa.
Jalovec je také jednou z hlavních surovin různých pálenek, zejména pak tradiční borovičky, ginu a také různých tinktur.
Přečtěte si více o jalovci a jeho použití:
- Podzimní a zimní druhy koření
- Koření na zvěřinu
- Jaké koření a bylinky zvolit při zpracování sladkovodních ryb?
Vyberte balení a vložte do košíku
Rodinné balení (25 g)
24 Kč
Cena s DPH za balení: 25 g
Cena na stánku:
30 Kč
Dostupnost: Skladem (expedice do 24-48 hodin)
XXL Balení (200 g)
180 Kč
Cena s DPH za balení: 200 g
Cena na stánku:
240 Kč
Dostupnost: Skladem (expedice do 24-48 hodin)
GASTRO Balení (1 kg)
840 Kč
Cena s DPH za balení: 1 kg
Cena na stánku:
1 200 Kč
Dostupnost: Skladem (expedice do 24-48 hodin)
25 kg Pytel (25 kg)
5 665 Kč
Cena s DPH za balení: 25 kg
Cena na stánku:
Nedostupné
Dostupnost: Máte zájem o toto balení? Kontaktujte nás!
Použití
- Výroba likéru a pálenek
- Vhodné jako koření k divokým masům
Složení
Jalovec
Alergeny
Může obsahovat stopy alergenu lepku, sóji, celeru, hořčice, sezamu, vejce a mléka.
Typ koření
Jednodruhové koření celé
Země původu
ČR