Zabijačkové koření
Zabíjačkové koření je výbornou volbou pro všechny zabíjačkové pokrmy od guláše přes tlačenku až po jitrnice a jelítka. Toto již namíchané koření vám ulehčí všechny dochucování. Při míchání této směsi jsme spolupracovali s několika řezníky, kteří nám pomohli s dochucováním a recepturou.
Naše cena za toto koření začíná už na 40 Kč za 50 g
Zázvor mletý
Zázvor je rostlinka příbuzná kurkumě a také se tak využívá. Využívá se především v thajské kuchyni. Hodí se na dušení, do polévek a na různé dipy. Zázvor také působí blahodárně na naše trávicí ústrojí, působí preventivně proti nachlazení a jiným dýchacím potížím. Výborně zahřeje a provoní.
- Zázvor - Koření nejen na nachlazení
- Jaké koření a bylinky zvolit při zpracování sladkovodních ryb?
- Koření do čaje a do kávy
- Podzimní a zimní druhy koření
- Vhodné koření na uzené, nakládané maso, sýry a zeleninu
Naše cena za toto koření začíná už na 24 Kč za 25 g
Zlatavé kuře
Tato kořenící a grilovací směs je velmi univerzální ve svém použití. Je vhodné samozřejmě na veškeré úpravy kuřecího a světlého masa, stejně tak jej ale můžete použít i na grilování, pečení, minutky i na nakládání a uzení.
Naše cena za toto koření začíná už na 24 Kč za 50 g
Zvěřina
Výborné a voňavé koření, které se hodí na zvěřinu a do různých divokých paštik. Neobsahuje žádnou sůl ani zbytečnou chemii a éčka. Toto koření také můžete použít při nakládání a konzervování různých druhů mas a zavařenin.
- Vhodné koření na uzené, nakládané maso, sýry a zeleninu
- Koření a bylinky, které by neměli chybět v žádné kuchyni
Naše cena za toto koření začíná už na 36 Kč za 50 g