Rajčata sušená
Kvalitní sušená rajčata bez příměsí.
Naše cena za toto koření začíná už na 32 Kč za 25 g
Ras El Hanout
Ras el Hanout: Tajemství chuti marocké kuchyně
Ras el hanout je marocká směs koření, která je známá svou bohatou a komplexní chutí. Tato směs je tradičně složena z více než 20 různých druhů koření, jako je skořice, muškátový oříšek, kardamom, kurkuma, nové koření, hřebíček, chilli a pepř.
Název ras el hanout znamená v arabštině „vrchol obchodu“ a naznačuje, že se jedná o to nejlepší koření, které lze na trhu najít. Každá rodina v Maroku má svou vlastní recepturu na ras el hanout, která se může mírně lišit.
Ras el hanout se používá do celé řady marockých pokrmů, včetně tajine, couscousu, kuskusu a různých druhů masitých a zeleninových jídel. Směs se používá k ochucení, dochutění a dodání pikantní chuti jídlům.
Naše cena za toto koření začíná už na 36 Kč za 25 g
Ratatouille
Výborné koření na zeleninovou směs Ratatouille. Tedy francouzskou obdobu leča do kterého se také výborně hodí. Hodí se téměř do každé dušené a restované zeleniny. Výborně bude hrát prim při použití v domácích uzených sýrech.
- Jak na domácí uzený sýr s kořením?
Naše cena za toto koření začíná už na 48 Kč za 50 g
Rozmarýn
Rozmarýn je silně aromatická a univerzální bylinka, používá se sušená i čerstvá, celá, drcená i jemně mletá. Rozmarýn využijete při přípravě steaků ze zvěřiny a červeného nebo mladého masa. Používá se také do omáček, ale opatrně s touto bylinkou!
- Pět druhů koření a bylin, které zlepšují náladu a pomáhají proti depresím
- Koření na zvěřinu
- Jaké koření a bylinky zvolit při zpracování sladkovodních ryb?
Naše cena za toto koření začíná už na 24 Kč za 25 g
Rožnění
Rožnění je velmi univerzální koření hodící se nejen na rožnění jako takové, ale i na grilování, minutky, omáčky, dušení i zeleninu. Skvělé užití naleznete v tomto koření i na pečínkách a například na rožněném selátku nebo jakéhokoliv tučnějšího masa.
Naše cena za toto koření začíná už na 44 Kč za 50 g