Himalájská sůl
Himalájská sůl je "zdravá", respektive obsahuje mnoho zdraví prospěšných minerálů a vitamínů. Se svoji železitou chutí (proto také to červené a narůžovělé zabarvení) se hodí spíše do tmavých omáček, ale ještě lépe vynikne na salátech a pěkných kouscích masa, jentak ogrilovaných!
Naše cena za toto koření začíná už na 28 Kč za 50 g
Hořčičné semínko
Samozřejmě klasické koření, či spíše bylinka, kteoru je Hořčičné semínko nemusíme hluboce představovat. Hořčičné semínko se hodí na nakládání všech druhů zeleniny a sýrů, při přípravě láků a marinád, do salátů a do dipů.
- Koření a bylinky, které by neměli chybět v žádné kuchyni
- Vhodné koření na uzené, nakládané maso, sýry a zeleninu
- Jak na domácí uzený sýr s kořením?
Naše cena za toto koření začíná už na 16 Kč za 25 g
Houbová Vega (Polévkové koření)
Houbové koření naší receptury se hodí především tam, kde chcete dosílit silné houbové chuti a aroma. Toto koření plně nahradí mleté nebo sušené houby, ale pro zvýraznění dojmu doporučujeme používat obojí a toto koření pouze na zpestření chuti. Hodí se do polévek, omáček a gůlášů, oceníte jej i při výrobě kvalitních houbových dipů.
- Koření a bylinky, které by neměli chybět v žádné kuchyni
- Koření bez glutamanu
Naše cena za toto koření začíná už na 176 Kč za 250 g
Houbové koření
Houbové koření naší receptury se hodí především tam, kde chcete dosílit silné houbové chuti a aroma. Toto koření plně nahradí mleté nebo sušené houby, ale pro zvýraznění dojmu doporučujeme používat obojí a toto koření pouze na zpestření chuti. Hodí se do polévek, omáček a gůlášů, oceníte jej i při výrobě kvalitních houbových dipů.
- Koření a bylinky, které by neměli chybět v žádné kuchyni
- Koření bez glutamanu
Naše cena za toto koření začíná už na 60 Kč za 50 g
Hřebíček celý
Hřebíček je velmi aromatické koření, používá se v asijské kuchyni, do polévek na maso a na dušenou rýži. Hřebíček je jedno z mála koření, které je tak aromatické, že ve vysoké míře může způsobit i nepříjemné bolesti hlavy. V malé míře má naopak uklidňující účinky. V naší domovině se hřebíček používá spíše na výrobu svařeného výna, punče a do sladkého (přísada perníkového koření).
- Dýňová úroda a co s ní - díl první
- Dýňová úroda a co s ní - díl druhý
- Medové perníčky od naší Lenky
- Koření na sladké a dezerty
- Koření do čaje a do kávy
Naše cena za toto koření začíná už na 44 Kč za 25 g
Hřebíček mletý
Hřebíček je velmi aromatické koření, používá se v asijské kuchyni, do polévek na maso a na dušenou rýži. Hřebíček je jedno z mála koření, které je tak aromatické, že ve vysoké míře může způsobit i nepříjemné bolesti hlavy. V malé míře má naopak uklidňující účinky. V naší domovině se hřebíček používá spíše na výrobu svařeného výna, punče a do sladkého (přísada perníkového koření).
- Dýňová úroda a co s ní - díl první
- Dýňová úroda a co s ní - díl druhý
- Medové perníčky od naší Lenky
- Koření na sladké a dezerty
- Koření do čaje a do kávy
Naše cena za toto koření začíná už na 44 Kč za 25 g
Hungária
Hungária je (jak už název napovídá) typickou maďarskou variací koření na maďarský způsob, které využijete zejména při přípravě gulášů, pikantních polévek a také toto koření oceníte při přípravě marinád na grilovaná masa a zeleninu. Nakládaný hermelín s tímto maďarským kořením bude výbornou a příjemnou volbou!
Naše cena za toto koření začíná už na 40 Kč za 50 g